Loading...
ONLINE TRAINING Bel vrijblijvend +31 6 54 22 17 40

Online - voor thuiswerkers

Een training Duits van native speaker Elisabeth Schlager kunt u ook online en face-to-face volgen. U kunt de lessen overal volgen: thuis achter uw eigen computer, op reis of op uw werkplek. Na de les ontvangt u oefeningen mee waarmee u het geleerde kunt herhalen. Bij deze interactieve trainingen krijgt u, net als bij een cursus op locatie, persoonlijk les van Elisabeth.

In crisis tijd

  • u leert uw mening op passende en ontspannen manier te uiten
  • u wordt meer attent op de Duitse gevoeligheden en etiquettes
  • u kunt beter communiceren en coöperatief samen nieuwe oplossingen vinden
  • u oefent het geleerde o.a. in rollenspelen

Effectief en efficiënt

Net zoals een training op locatie wordt een online training Duits tailor-made opgezet. Tijdens het intakegesprek stelt u haalbare doelen en een op uw agenda afgestemd programma. Aan de hand daarvan krijgt u een persoonlijk lesprogramma en lesmateriaal op maat.

De voordelen van een online training Duits

U hebt de mogelijkheid om waar ook ter wereld Duits te leren van een zeer ervaren taaltrainer. Met een online cursus Duits bespaart u ook reiskosten en wint u werktijd. Ideaal voor iedereen die niet in Nederland woont, of flexibel wil zijn in leslocatie en lestijd. En nu natuurlijk ook: ideaal voor iedereen die vanwege de Corona maatregelen van huis uit moet werken - of nu juist even geen werk heeft, en die tijd effectief wil benutten!

Things I liked with the online training:
1) direct and to the point communication, conversation and teaching.
2) learning curve improvement of same quality as face to face class.
3) huge convenience with hosting the lesson wherever the teacher or the student are physically located without need for being together at the same place, same time

Nikos Kivranoglou, Netflix

Elisabeth Schlager
Met een interactieve online training van Elisabeth Schlager verbetert u snel uw Duits.

"Vorig jaar heb ik bij Elisabeth een cursus Duits gevolgd. In mijn werk heb ik hier veel profijt van. Nu kwam ik een acute situatie tegen waarvoor ik extra hulp nodig had. Na twee online sessies van een half uur kon ik weer onderhandelen in het Duits. Deze vorm van tailor made opfrissen is een prettige en adequate manier van leren en een nieuwe ervaring waarvan ik nu vaak gebruik maak"

Dorine van Dongen, Corporate Services