Loading...
Bel vrijblijvend 020 - 616 80 95

Training Duits per Skype

Alle trainingen van Elisabeth Schlager kunt u ook online per Skype volgen. Bij deze interactieve Skype-trainingen krijgt u, net als bij een training op locatie, persoonlijk les van native speaker Elisabeth. U kunt de lessen overal volgen: thuis achter uw eigen computer, op reis of op uw werkplek. Of dat nu in Nederland is of aan de andere kant van de wereld.

Online Duits leren

Een training Duits per Skype verloopt niet veel anders dan een training op locatie. Na het intakegesprek stelt Elisabeth een persoonlijk lesprogramma voor u op en u krijgt lesmateriaal op maat. Skype-trainingen kunnen individueel of met een groep worden gevolgd. Zo kunt u op een voordelige manier een groepstraining organiseren.

De voordelen van een Skype-training Duits

Met een cursus Duits per Skype bespaart u op reiskosten en wint u werktijd! U hebt de mogelijkheid om waar ook ter wereld Duits te leren van een ervaren taaltrainer. Ideaal voor iedereen die niet in Nederland woont of flexibel wil zijn in leslocatie en -tijd.

Things I liked with Skype call:
1) direct and to the point communication, conversation and teaching.
2) learning curve improvement of same quality as face to face class.
3) good quality of visual and verbal communication
4) huge convenience with hosting the lesson wherever the teacher or the student are physically located without need for being together at the same place, same time

(Nikos Kivranoglou)
Elisabeth Schlager
Met een interactieve Skype-training van Elisabeth Schlager verbetert u snel uw Duits.

"Vorig jaar heb ik bij Elisabeth een cursus Duits gevolgd. In mijn werk heb ik hier veel profijt van. Nu kwam ik een acute situatie tegen waarvoor ik extra hulp nodig had. Na twee Skype-sessies van een half uur kon ik weer onderhandelen in het Duits. Deze vorm van tailor made opfrissen is een prettige en adequate manier van leren en een nieuwe ervaring waarvan ik nu vaak gebruik maak"

Dorine van Dongen, Corporate Services